Een tuinoverkapping is het ideale verlengstuk van uw woonkamer.

Werkwijze

Wijsman Hoveniers bestaat uitsluitend uit vakmensen die er voor zorgen dat de oplossingen en constructies voor uw veranda of terrasoverkapping conform het ontwerp worden uitgevoerd. Wij werken volgens de richtlijnen vastgelegd in de standaard kwaliteitsnormen van Groenkeur.

Bekijk onze meest recente projecten om ideeŽn op te doen en neem contact met ons op om uw wensen met onze adviseurs te bespreken. Bel ons of stel uw vragen aan ons via het contactformulier. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen.

Aangezien elke veranda en terrasoverkapping op maat gemaakt wordt en de kosten geheel afhankelijk van de grootte en materiaalkeuze is, kunnen wij geen vaste prijzen voor veranda?s en terrasoverkappingen noemen. Na het doornemen van uw wensen stellen wij een offerte op, waarin u het ontwerp inclusief de kosten voor uw tuinoverkapping terug kunt vinden.

 • Wijsman Hoveniers - Boomspecialisten

  Groenkeur

  Per 1 november 2005 is Wijsman Hoveniers Groenkeur gecertificeerd. Dit keurmerk is het kwaliteitslabel voor ondernemers die het groen in uw leefomgeving vakkundig en professioneel ontwerpen, aanleggen en beheren. Om dit certificaat te behalen, moet de ondernemer voldoen aan de kwaliteitseisen van Stichting Groenkeur. Na certificering wordt de Groenkeur-ondernemer jaarlijks door de stichting getoetst aan de kwaliteitsnormen van het keurmerk.

  Wat mag u van Wijsman Hoveniers volgens de Stichting Groenkeur onder meer verwachten?

  • Zij heeft alleen vakkundig personeel.
  • Zij beschikt over een gezonde bedrijfsvoering.
  • Zij werkt volgens de laatste stand der techniek.
  • Zij beheerst het gehele hoveniersproces.
  • Zij is vakkundig op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud.
  • Zij maakt duidelijke afspraken en biedt een garantieregeling.

Laat u informeren over een totaal tuinconcept